Harderwijk Live Hollands Glorie

24 August, 18:00 – 23:30

Markt , Harderwijk

Stap binnen in een wereld van ‘s Neerlands trots en onvergetelijke muzikale momenten met Harderwijk Live – Hollands Glorie!
We knallen er in met een optreden van de enige echte Monique Smit. De “Blijf je van-a-a-a-a-avond bij mij”-zangeres uit Volendam is de personificatie van Hollands Glorie.

Stap binnen in een wereld van ‘s Neerlands trots en onvergetelijke muzikale momenten met Harderwijk Live – Hollands Glorie!

We knallen er in met een optreden van de enige echte Monique Smit. De “Blijf je van-a-a-a-a-avond bij mij”-zangeres uit Volendam is de personificatie van Hollands Glorie. Meezingen is een must bij de shows van het goedlachse ‘zusje van’ met haar Nederlandstalige repertoire. Van een heel ander kaliber, maar ook Nederlandstalig is Brace. Hij neemt ons mee op reis door de tijd met zijn megahits zoals “Drijfzand” en “Hartendief”. Ook van de partij zijn volkszanger Jeffrey Heesen, bekend als finalist van de talentenjacht “Bloed, Zweet en Tranen” en John West, die onlangs een knaller van een nummer heeft uitgebracht met Danny de Munk: “Tequila”!

Bereid je voor op een avond meedeinen en genieten van Hollands Glorie. Mis dit gigantische feest niet en koop nu je tickets!

Alle Termine

  • Sa 24 Aug.
    • 18:00 – 23:30

Öffnungszeiten

  • Sa 24 August
    • 18:00 – 23:30

Adresse und Kontakt

Markt

Markt
3841 CE Harderwijk

Sa 24 August

18:00 – 23:30

In der Nähe

Wir haben die folgenden Orte in der Nähe gefunden Harderwijk Live Hollands Glorie:

Ähnliche Artikel