Made In America

24 August,

Marktstraat 7, Heerde

Kom op zaterdag 24 augustus 2024 naar de van Meursweide in Heerde voor een dag vol Amerikaanse cultuur en plezier! Van 14:00 tot 0:00 organiseert ESH het „Made in America“ event, waar je kunt genieten van een spectaculair aanbod aan Amerikaanse voertuigen, swingende line dancers, heerlijk eten en geweldige muziek! ✨ Wat kun je verwachten?- Amerikaanse […]

Kom op zaterdag 24 augustus 2024 naar de van Meursweide in Heerde voor een dag vol Amerikaanse cultuur en plezier!

Van 14:00 tot 0:00 organiseert ESH het „Made in America“ event, waar je kunt genieten van een spectaculair aanbod aan Amerikaanse voertuigen, swingende line dancers, heerlijk eten en geweldige muziek!

✨ Wat kun je verwachten?- Amerikaanse voertuigen: Bewonder een indrukwekkende collectie klassieke en moderne Amerikaanse auto’s, motoren en trucks.- Line dancers: Laat je meeslepen door de ritmische dansen en doe zelf ook een dansje mee!- Food trucks: Proef de smaken van Amerika met diverse food trucks die de lekkerste gerechten serveren.- Live muziek: Geniet van optredens van The Trabb, Van Fassey en Ruby Electric. Deze bands zorgen voor een onvergetelijke muzikale ervaring!

Dit evenement is perfect voor het hele gezin. Neem je vrienden en familie mee en beleef samen een fantastische dag in Amerikaanse stijl. De toegang is gratis!

📅 **Datum**: 24 augustus 2024 📍 **Locatie**: Van Meursweide, Heerde 🕙 **Tijd**: 14:00 – 0:00

Voor meer informatie: volg Evenementen Stichting Heerde op Facebook.

Alle Termine

  • Sa 24 Aug.

Öffnungszeiten

  • Sa 24 August

Adresse und Kontakt

Marktstraat 7

Marktstraat 7
8181 JE Heerde

Sa 24 August

In der Nähe

Wir haben die folgenden Orte in der Nähe gefunden Made In America:

Ähnliche Artikel