Openluchtbios Heerde

6 September, 19:30 – 22:30

Landgoed Vosbergen, Heerde

Stichting Visit Heerde en Alzheimer Nederland, Afdeling Oost-Veluwe presenteren Openluchtbios Heerde op vrijdag 6 september 2024 om 21:00 uur! Geniet buiten van de prachtige beelden van de film!

Films waar je thuis nog over napraat

Elk jaar zoeken we naar een bijzondere film met een indrukkend verhaal. In 2024 gaan we een nieuwe samenwerking aan met Alzheimer Nederland, Afdeling Oost-Veluwe. Zodra de film is gekozen tonen we hier het verhaal en de trailer. 

Eten & drinken

We hebben op het filmterrein catering beschikbaar, een bar met popcorn en drankjes! We vragen je daarom om zelf geen eten en drinken mee te nemen. Al het eten en drinken dat je vooraf bestelt zetten we voor je klaar en kan je bij aankomst meenemen naar je plek. Door eten en drinken te verkopen kunnen we deze Openluchtbios mogelijk maken. 

Locatie van de Openluchtbios

Al een paar jaar organiseren we Openluchtbios Heerde op Landgoed Vosbergen. Op het grote grasveld achter Kasteel Vosbergen mogen we één keer per jaar stoelen en een groot scherm opbouwen. Zodra het donker wordt start de film en zitten honderden mensen op een prachtige locatie buiten een film te kijken. 

Goed om te weten

Wij zetten stoelen klaar die je met een ticket kan reserveren. Je mag ook zelf een plek zoeken en je kan bij elkaar gaan zitten. Het terrein is ook voor rolstoelgangers goed toegankelijk. Als het regent gaat de voorstelling door! Neem dan geen paraplu mee, omdat dit het zicht van degene achter je belemmert, neem bijvoorbeeld een poncho mee.Het kan fris worden na zonsondergang, houd hier rekening mee en neem een warme jas en/of kleedje mee en trek dichte schoenen aan.

Datum: Vrijdag 6 september 2024

Tijden: Terrein open: 19:30 uur

Opening: 20:45 uur

Verwacht einde film: 23:30 uur.

Er is een pauze. 

Locatie: Dit laten we nog weten!

Filmticket: Dit laten we nog weten! Deze komen beschikbaar in onze webshop.Heb je geen mogelijkheid tot een online aankoop van de tickets? Mail dan naar info@visitheerde.com en we helpen je graag verder. We zullen ook op de avond tickets verkopen.

Er zijn beperkt autoparkeerplekken beschikbaar. We vragen je zoveel mogelijk met de fiets of lopend te komen.

De getoonde foto’s op deze website zijn gemaakt door Benno Wonink tijdens de Openluchtbios in 2023. Tijdens deze editie werd Landgoed Vosbergen gevolgd door Omroep Max voor het programma „Liefde voor het Landgoed“. 

Alle Termine

  • Fr 6 Sep.
    • 19:30 – 22:30

Öffnungszeiten

  • Fr 6 September
    • 19:30 – 22:30

Adresse und Kontakt

Landgoed Vosbergen

Vosbergerweg 38
8181 JJ Heerde

Fr 6 September

19:30 – 22:30

In der Nähe

Wir haben die folgenden Orte in der Nähe gefunden Openluchtbios Heerde:

Ähnliche Artikel