Openluchttheater Illyria „Romeo & Juliet“

7 September, 19:30 – 22:00

Garderenseweg 93, Putten

Zaterdagavond 7 september is hét grootse jaarlijkse evenement op Landgoed Schovenhorst Het vrolijke gezelschap van de Engelse theatergroep  Illyria treedt op met een stuk van Shakespeare.  “ROMEO & JULIET” Wie kent er niet het door William Shakespeare geschapen liefdespaar Romeo & Juliet? Het verhaal over de onmogelijke liefde van Juliet Capulet en Romeo Montague, twee jongelingen […]

Zaterdagavond 7 september is hét grootse jaarlijkse evenement op Landgoed Schovenhorst

Het vrolijke gezelschap van de Engelse theatergroep  Illyria treedt op met een stuk van Shakespeare. 

“ROMEO & JULIET”

Wie kent er niet het door William Shakespeare geschapen liefdespaar Romeo & Juliet? Het verhaal over de onmogelijke liefde van Juliet Capulet en Romeo Montague, twee jongelingen uit elkaar vijandig gezinde families in het Italiaanse Verona. Illyria speelt de romance deze zomer weer met veel enthousiasme, humor en verve. Net als andere jaren belooft het een hilarische voorstelling te worden. Geschikt voor jong en oud. Voorafgaand aan het spektakel is het mogelijk op het landgoed te picknicken. Mis het niet!

Informatie prijzen tickets volgen nog! 

Een hilarische comedy voor een maan overgoten zomeravond. 

“ROMEO & JULIET”  De voorstelling begint om 19.30 uur. Vanaf 17.30 uur is iedereen welkom op het Weitje bij het Witte Boerderijtje. Neem je picknickmand en kleed of stoel mee om alvast in de stemming te komen! Ongeacht de weersomstandigheden zal de voorstelling doorgaan. Zorg voor warme kleding voor als het wat frisser wordt en eventueel een regenjas, ook de muggenspray mag niet vergeten worden.

Alle Termine

  • Sa 7 Sep.
    • 19:30 – 22:00

Öffnungszeiten

  • Sa 7 September
    • 19:30 – 22:00

Adresse und Kontakt

Garderenseweg 93

Garderenseweg 93
3881 GK Putten

Sa 7 September

19:30 – 22:00

In der Nähe

Wir haben die folgenden Orte in der Nähe gefunden Openluchttheater Illyria „Romeo & Juliet“:

Ähnliche Artikel