Bockbier & Wilddag

19 October,

Dorpsstraat 49, Heerde

In oktober vieren we de Bockbier & Wilddag in Heerde! In 2024 is de Bockbier & Wilddag op zaterdag 19 oktober 2024.  Proef en beleef de herfst in Heerde Tijdens de Bockbier & Wilddag in het centrum van Heerde kan je tal van bockbieren proeven voor slechts € 2,-.Daarnaast serveert elke horecastand een wildhapje voor maar € 2,-. Voor kinderen […]

In oktober vieren we de Bockbier & Wilddag in Heerde! In 2024 is de Bockbier & Wilddag op zaterdag 19 oktober 2024. 

Proef en beleef de herfst in Heerde

Tijdens de Bockbier & Wilddag in het centrum van Heerde kan je tal van bockbieren proeven voor slechts € 2,-.Daarnaast serveert elke horecastand een wildhapje voor maar € 2,-. Voor kinderen zullen er lekkere hapjes te proeven zijn en is er limonade.En er zal van alles te beleven zijn!Op het Dorpspodium en in de Dorpsstraat is muziek te horen, er zijn demonstraties, rijtuigen en kramen. 

De Bockbier & Wilddag start in Heerde om 13:00 uur en eindigt rond 20:00 uur. 

Heb jij zelf iets aan te bieden dat echt past bij onze Bockbier & Wilddag? Neem dan contact met ons op via e-mail.

Proeverijen

Het Bockbier en de wildhapjes worden beide aangeboden voor € 2,- in proefporties door lokale horeca-ondernemers. Je herkent hun stands aan de zwarte pagodetenten. Proef jij ze allemaal bij de stands? In 2023 deden mee: 

Restaurant De Spikke     Restaurant De Postkamer  Pitch & Putt Heerde      Grand Café Banka        Bakkerij Jonker          Wilma’s snackbar         Bio-supermarkt Odin      Het Heerder Fruithuis      Veluws Feesthapje      Café De Rooster         Patisserie Limburgia     

Programma13:00 uur – Na het anblaoz’n van deze dag door de Vlijtbloazers op hun jachthoorns start de muziek op het Dorpsplein. In 2023 traden op: Allotria Big Band uit Hattem, EAST Revival Country band uit Olst, The Sweat shirts uit Wijhe, Doedelzakband Lowland Brigade Pipe Band uit Zwolle, Gary vandenBerg uit Heerde, Dweilorkest Iesselbloazers uit Veessen en dus de Jachthoornblazers De Vlijtbloazers uit Wapenveld. Het programma van 2024 is nog niet bekend. 

Kinderen

In 2023 was er vermaak en lekkers voor kinderen door: Scouting Buys Ballot, Heerdelijk Festival, de dubbeldekkerkoets van Hazeleger en rondritjes in dafjes van DagjeUitVeluwe. 

Kramen met wilde wollige producten

Honing, fudge, outdoor, wilde en wollige producten, kan je tussen het proeven door bekijken en kopen.

De jagersvereniging is aanwezig met een grote informatieve kraam over faunabeheer.

Pas jij hierbij met jouw kraam of demonstratie? Neem dan contact met ons op!

Bereikbaarheid en parkeren

Bockbier & Wilddag is in het centrum van Heerde. De Dorpsstraat wordt de hele dag afgezet en wordt evenemententerrein. Parkeren in het centrum van Heerde is gratis, parkeerplaatsen staan aangegeven door Parkeerrouteborden. Kom je vanuit Epe? Houd dan Kerkstraat, Heerde aan; via Keuterstraat en Bonenburgerlaan. Kom je vanuit Zwolle, Wezep of het Apeldoorns Kanaal? Houd dan Marktstraat, Heerde aan, daar zijn voldoende parkeerplekken. Je loopt vanaf beide locaties in 2 minuten naar de Dorpsstraat.Als je optimaal wilt genieten van de bockbiertjes, neem dan de bus! Die stopt vlakbij; neem hiervoor bus RRReis 204 vanuit Apeldoorn of Zwolle en stap uit bij halte Brinklaan. BuurtRrreis bus 502 stopt hier ook. Het is dan een paar minuten lopen naar de Dorpsstraat.

InformatieBockbier & Wilddag is op zaterdag 19 oktober 2024.Tijden: 13:00 uur tot 20:00 uur.Kosten: Toegang is gratis. Voor een laag tarief proef je een bockbiertje of een wildhapje. Je kan niet overal pinnen dus neem voldoende contant mee.Ook voor kinderen is er drinken en eten. Locatie: De Dorpsstraat, het Dorpsplein en de Brink in Heerde.

Beelden van Bockbier & Wilddag 2022 door Benno Wonink:

All dates

  • Sat 19 Oct.

Opening hours

  • Sat 19 October

Address and contact

Dorpsstraat 49

Dorpsstraat 49
8181 HN Heerde

Sat 19 October

Nearby

We have found the following locations near Bockbier & Wilddag:

Related articles