Harderwijk Live Dutch Dance

17 August, 18:00 – 23:30

Markt , Harderwijk

Betreedt de wereld van Dutch Dance en maak je klaar voor het vierde knalfeest van Harderwijk Live! We hebben niemand minder dan Quintino achter de decks, de man achter wereldhits als “Epic” en zijn remix van ‘Rap das armas’.

Betreedt de wereld van Dutch Dance en maak je klaar voor het vierde knalfeest van Harderwijk Live! We hebben niemand minder dan Quintino achter de decks, de man achter wereldhits als “Epic” en zijn remix van ‘Rap das armas’ en zijn vele samenwerkingen met onder andere Afrojack, Steve, Aoki, Martin Garrix, Hardwell en ga zo maar door.

De afgelopen jaren reisde Quintino zo’n beetje de hele wereld rond om op de grootste festivals en hotste clubs het dak eraf te blazen, Harderwijk Live hoort natuurlijk ook in dat rijtje.

Rijzende ster Merow schittert al sinds haar 11e achter de draaitafels. Dit jaar staat Merow op Mysteryland, Sziget, Tomorrowland en zet ze samen met haar collega

Martin Garrix Ushuaïa op Ibiza op zijn kop. Met haar energieke sound en positieve vibes verovert deze dj queen langzamerhand de wereld, te beginnen bij Harderwijk.

Lokale helden Yade en Danny Woof mogen in deze Dutch Dance line-up natuurlijk niet ontbreken.

Haal snel je kaartjes en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring. Dutch Dance wacht op jou!

All dates

  • Sat 17 Aug.
    • 18:00 – 23:30

Opening hours

  • Sat 17 August
    • 18:00 – 23:30

Address and contact

Markt

Markt
3841 CE Harderwijk

Sat 17 August

18:00 – 23:30

Nearby

We have found the following locations near Harderwijk Live Dutch Dance:

Related articles