Harderwijk Live Nacht van de Nederpop

20 July, 18:00 – 23:30

Markt , Harderwijk

Herleef de gouden dagen van de Nederlandse popmuziek van weleer, tijdens Harderwijk Live – Nacht van de Nederpop. Zing mee met de Nederlandse popiconen die hun grootste kneiters weer tot leven brengen in Harderwijk.

Herleef de gouden dagen van de Nederlandse popmuziek van weleer, tijdens Harderwijk Live – Nacht van de Nederpop. Zing mee met de Nederlandse popiconen die hun grootste kneiters weer tot leven brengen in Harderwijk. We hebben de crèmede la crème van de Nederlandse muziekscene voor je gestrikt! Neem bijvoorbeeld Henk Westbroek, de man van “Zelfs je naam is mooi” en Hans de Booij, meester van de pakkende teksten en de man die “Suzanne” haar naam gaf.

Erik Mesie, bekend van “toontje lager” laat je een toontje hoger zingen en Alides Hidding neemt je mee terug naar zijn golden years bij “Time Bandits”. Amsterdamse pop koninginnen Loïs Lane, ooit voorprogramma van Prince (ja, die ja!) brengen een heerlijke internationale pop-disco sound. De zusjes bewijzen met hun soulvol stemgeluid dat harmonie niet alleen voor engelen is.

Wil je genieten van een avond vol muziek, plezier en een vleugje ondeugendheid, dan is Harderwijk Live – Nacht van de Nederpop precies waar je moet zijn! Koop je tickets nu en bereid je voor op een avond die je nog lang zal bijblijven. Let’s rock and roll!

All dates

  • Sat 20 Jul.
    • 18:00 – 23:30

Opening hours

  • Sat 20 July
    • 18:00 – 23:30

Address and contact

Markt

Markt
3841 CE Harderwijk

Sat 20 July

18:00 – 23:30

Nearby

We have found the following locations near Harderwijk Live Nacht van de Nederpop:

Related articles