HEMITO

11 October,

Marktstraat , Heerde

De Consumentenbeurs van Heerde! Heerder ondernemers presenteren zich aan het publiek op vrijdag 11 oktober 2024  tussen 14.00-21.00 uur.  CONSUMENTENBEURS  “HEMITO” Ondernemers uit de Gemeente Heerde presenteren zich op vrijdag 11 oktober 2024 op Consumentenbeurs Hemito. De beurs wordt gekenmerkt door demonstraties en productpresentaties en is gratis toegankelijk. Consumentenbeurs Hemito wordt voor de zesde keer gehouden in Heerde en […]

De Consumentenbeurs van Heerde! Heerder ondernemers presenteren zich aan het publiek op vrijdag 11 oktober 2024  tussen 14.00-21.00 uur. 

CONSUMENTENBEURS  “HEMITO”

Ondernemers uit de Gemeente Heerde presenteren zich op vrijdag 11 oktober 2024 op Consumentenbeurs Hemito. De beurs wordt gekenmerkt door demonstraties en productpresentaties en is gratis toegankelijk. Consumentenbeurs Hemito wordt voor de zesde keer gehouden in Heerde en is een initiatief van de Ondernemersvereniging Heerde. Dit jaar zullen 75 ondernemers zich presenteren.De consumentenbeurs heeft een divers karakter vanwege de aanwezigheid van 75 bedrijven afkomstig uit diverse sectoren. Eten en drinken, Zorg- en Welzijn, Auto’s, Fashion, Wonen, Electro, (Cos-) medisch, Sport en Informatief zijn de thema’s die aan bod komen.

Restaurant

De Heerder Food-ondernemers richten één van de tenten in als een restaurant. De ondernemers bieden een selectie aan van hun gerechtjes tegen een proeverij prijs. Er is een enorme diversiteit in het aanbod. Van hartig tot zoet en van warm tot koud.

Informatie

Ondernemersvereniging Heerde wil de beurs laagdrempelig houden door de entree gratis te houden.Dit kan mede door een bijdrage uit het Ondernemers Fonds Gemeente Heerde en hulp van EMKA Heerde, Evenementen Stichting Heerde en PH verhuur.Consumentenbeurs Hemito wordt gehouden in een tent op de van Meursweide aan de Marktstraat te Heerde op vrijdag 11 oktober van 14.00 tot 21.00 uur.De beurs is geschikt voor jong en oud en is gratis toegankelijk.

All dates

  • Fri 11 Oct.

Opening hours

  • Fri 11 October

Address and contact

Marktstraat

Marktstraat
8181 JE Heerde

Fri 11 October

Nearby

We have found the following locations near HEMITO:

Related articles