Oogstfeest

27 July, 10:00 – 16:00

Kiefveldersteeg 11, Putten

Op zaterdag 27 Juli is het jaarlijkse oogstfeest op het terrein van Museumboerderij Mariahoeve, een unieke locatie op de Veluwe. Oude tijden herleven deze dag.

Er is deze dag weer van alles te beleven op de Museumboerderij. Zo worden er workshops ‘maaien met de zeis en met de zicht’ en ‘ouderwets oogsten’ gegeven en zijn er veel andere demonstraties te zien. Oude ambachten, klederdrachten en vele marktkramen, waar een diversiteit aan producten te vinden is, zullen op het het terrein van de Mariahoeve aanwezig zijn. Veluwe FM zal live verslag doen. En ook de Puttense Boerendansers ontbreken niet. Zij geven maar liefst twee optredens. Ook zijn de Kajuitzangers van de partij!

Er is Melkmoes volgens oud Veluws recept te koop, evenals zelf gemaakte boerenjongens. Natuurlijk zal de horeca goed vertegenwoordigd zijn. Er zijn broodjes hamburger en friet te koop en een ijsje mag bij warm weer natuurlijk ook niet ontbreken. Kortom, er is van alles te eten en te drinken. Voor de kinderen is er een springkussen en vele andere activiteiten. Elk kwartier vindt er een rondleiding door het museum plaats onder leiding van een gids.

All dates

  • Sat 27 Jul.
    • 10:00 – 16:00

Opening hours

  • Sat 27 July
    • 10:00 – 16:00

Address and contact

Kiefveldersteeg 11

Kiefveldersteeg 11
3882 RG Putten

Sat 27 July

10:00 – 16:00

Nearby

We have found the following locations near Oogstfeest:

Related articles