Spot on Ermelo

28 September, 11:30 – 15:00

Raadhuisplein, Ermelo

Op zaterdag 28 september organiseren Interactie Sportbedrijf Ermelo b.v. en Cultuurkust dé uitmarkt van Ermelo, genaamd Spot On Ermelo.

Deze uitmarkt is uniek omdat meer dan twintig culturele instellingen uit Ermelo samenwerken om de inwoners en bezoekers van Ermelo een onvergetelijke dag te bezorgen. Spot On Ermelo is de plek voor een dag vol muziek, dans, lezingen, theater, letteren, workshops, films, sport, kunst, welzijn en verrassende ontmoetingen. Spot On Ermelo is gratis en je kunt ook gratis meedoen aan alle activiteiten.

Op het Raadhuisplein worden verschillende dans- en muziekoptredens gegeven. Het is mogelijk workshops zoals paleografie, rappen, buttons en kaarten maken te volgen. Er staat een echte theaterbus op het plein en diverse sportaanbieders nodigen je uit voor sportieve clinics. 

In het Huis van Ermelo zijn ook allerlei activiteiten, lezingen, sneak previews en films. Stap in de wereld van VR, ontdek de nieuwste young adult titels en scoor leestips voor je volgende boek. Dompel je tijdens Spot On Ermelo onder in de wereld van cultuur en ontdek al haar facetten. 

All dates

  • Sat 28 Sep.
    • 11:30 – 15:00

Opening hours

  • Sat 28 September
    • 11:30 – 15:00

Address and contact

Raadhuisplein

Raadhuisplein 2
3851 NT Ermelo

Sat 28 September

11:30 – 15:00

Nearby

We have found the following locations near Spot on Ermelo:

Related articles