Survivalrun Wapenveld

5 October,

Zandbergen 2, Wapenveld

Tijdens de Survivalrun Wapenveld leg je, alleen of in een team, een afstand van 4 km, 6 km of 9 km af en overwin tientallen uitdagende hindernissen. Deze hindernissen zijn gebouwd van touwen, houten balken en netten, maar ook lastlopen en boogschieten zijn onderdeel van de run! Daarnaast krijg je bij de start een mooi t-shirt om de run in te lopen. […]

Tijdens de Survivalrun Wapenveld leg je, alleen of in een team, een afstand van 4 km, 6 km of 9 km af en overwin tientallen uitdagende hindernissen. Deze hindernissen zijn gebouwd van touwen, houten balken en netten, maar ook lastlopen en boogschieten zijn onderdeel van de run! Daarnaast krijg je bij de start een mooi t-shirt om de run in te lopen.

Jaarlijks terugkerende survivalrun

Stichting Survivalrun Wapenveld oeganiseert op zaterdag 5 oktober 2024 de landelijke survivalrun in het mooie Veluwse Wapenveld. Het is een jaarlijks terugkomend evenement, vermeld op de kalender van de Survivalrun Bond Nederland, met als doel mensen uit de regio te motiveren om te sporten in de natuur en uiteraard om Wapenveld en de gemeente Heerde sportief op de kaart te zetten.

Wat is een survivalrun?

In een survivalrun wordt hardlopen en het nemen van hindernissen gecombineerd. Naast conditie en kracht zijn ook behendigheid en klimtechnieken vereist om het parcours af te leggen. Het parcours is op verschillende niveaus ingericht zodat jong en oud – en beginners of juist ervaren survivalrunners uitgedaagd worden om grenzen te verleggen en te genieten van deze fantastische sport in een prachtige natuur.

Meedoen?

Meer info is te vinden op survivalrunwapenveld.nl, je kan je hier opgeven als deelnemer, vrijwilliger of sponsor! 

All dates

  • Sat 5 Oct.

Opening hours

  • Sat 5 October

Address and contact

Zandbergen 2

Zandbergen 2
8191 NA Wapenveld

Sat 5 October

Nearby

We have found the following locations near Survivalrun Wapenveld:

Related articles