Voorster Land Fair

8 September, 11:00 – 17:00

Beekzichtweg 42a, Voorst

De Voorster Land Fair is een jaarlijkse landgoedfair in Voorst, Nederland. Het evenement biedt een gezellige sfeer waar boeren, burgers en buitenlui samenkomen om te genieten van streekproducten, oude ambachten en artikelen gericht op het buitenleven.

Op zondag 10 september wordt het idyllische landgoed Beekzicht in Voorst omgetoverd tot het decor van de gezellige Voorster Land Fair. Dit jaarlijkse evenement is een must-visit voor iedereen die houdt van het buitenleven en lokale producten. Van 11.00 uur tot 17.00 uur kunnen bezoekers genieten van een sfeervolle landgoedfair die boeren, burgers en buitenlui samenbrengt.

 DeVoorster Land Fair is een feest voor de zintuigen, met kraampjes vol streekproducten van lokale ondernemers. Bezoekers kunnen zich laten verrassen door de diversiteit aan ambachtelijke producten en genieten van de smaken en geuren die het landgoed te bieden heeft. Van verse boerenkaas en ambachtelijk gebrouwen bier tot zelfgemaakte lekkernijen, er is voor elk wat wils.

Naast het proeven van al het heerlijks, kunnen bezoekers ook oude ambachten bewonderen en artikelen ontdekken die gericht zijn op het buitenleven. Er is een breed scala aan producten om van te genieten.

De Voorster Land Fair biedt ook entertainment in de vorm van optredens van koor De Dissonanten uit Voorst en het talentvolle duo Buddy en Dianne. De muziek zorgt voor een vrolijke sfeer.

Volg voor updates en nieuws over de deelnemers en activiteiten de Voorster Land Fair fb pagina. 

All dates

  • Sun 8 Sep.
    • 11:00 – 17:00

Opening hours

  • Sun 8 September
    • 11:00 – 17:00

Address and contact

Beekzichtweg 42a

Beekzichtweg 42a
7383 GA Voorst

Sun 8 September

11:00 – 17:00

Nearby

We have found the following locations near Voorster Land Fair:

Related articles