Zomerconcert in Bibliotheek Nijkerk | Blues duo Vintages Brothers

1 September, 14:30 – 16:15

Bibliotheek Nijkerk, Nijkerk

De Vintage Brothers zijn een uniek blues duo, die sinds 2004 optreden in kroegen, lokalen, festivals en zelfs huiskamers van en voor de blues liefhebber. Zij spelen blues in de ruimste zin met een scheutje rock en jazz. Het repertoire bestaat zowel uit eigen composities, als zelf gearrangeerde nummers van de grote Blues & Roots […]

De Vintage Brothers zijn een uniek blues duo, die sinds 2004 optreden in kroegen, lokalen, festivals en zelfs huiskamers van en voor de blues liefhebber. Zij spelen blues in de ruimste zin met een scheutje rock en jazz. Het repertoire bestaat zowel uit eigen composities, als zelf gearrangeerde nummers van de grote Blues & Roots artiesten van alle tijden in verschillende stijlen. Het gitaarspel is geïnspireerd door Robert Johnson Muddy Waters tot aan Eric Clapton en de Stones. De blues mondharmonica met de melodieuze solo’s wisselt hij af met het authentieke blues geluid van vertrekkende stoomtreinen en voortdenderende wagons. In een semi-akoestische setting waant het publiek zich in een originele Juke Joints. Hun missie is om het geluid van de “oerblues” weer terug te brengen en te verspreiden.

The Vintage Brothers zijn:

Jan van Rijn: Gitaar – Zang – Voettamboerijn.

Rien van Rijn: Mondharmonica – Zang – Gitaar – Voetstompkickdrum.

Elke eerste zondag van de maand tot 1 september, van 14.30 tot ongeveer 16.15 uur (inloop vanaf 14.00 uur), worden de deuren geopend voor een gezellige muzikale ervaring. Met bij elk optreden een getalenteerde artiest of muzikant die het podium betreedt. De toegang is vrij, we kijken ernaar uit om je te verwelkomen in de Bibliotheek tijdens onze zomerconcerten!

All dates

  • Sun 1 Sep.
    • 14:30 – 16:15

Opening hours

  • Sun 1 September
    • 14:30 – 16:15

Address and contact

Bibliotheek Nijkerk

Frieswijkstraat 99
3861 BK Nijkerk

Sun 1 September

14:30 – 16:15

Nearby

We have found the following locations near Zomerconcert in Bibliotheek Nijkerk | Blues duo Vintages Brothers:

Related articles