Simac Ladies Tour: Etappe

11 oktober,

, Ede

Op 11 oktober vindt een etappe van de Simac Ladies Tour plaats in Ede: de belangrijkste etappe-wielerwedstrijd in Nederland voor vrouwen.

Op 11 oktober vindt een etappe van de Simac Ladies Tour plaats in Ede: de belangrijkste etappe-wielerwedstrijd in Nederland voor vrouwen. De wielrensters gaan van start met de etappe van de Simac Ladies Tour op de Markt in Ede centrum.

De Simac Ladies Tour is de enige Women’s World Tour-etappewedstrijd van de Benelux. In de gemeente Ede wordt de tweede etappe gehouden met een lengte van maar liefst 117,8 kilometer. Juich de rensters toe aan de start, finish of aan de kant van het parcours:

Na de presentatie van de teams op het Marktplein in Ede wordt op de Markt het startschot gelost. Vervolgens rijden de rensters drie rondes van bijna 40 kilometer door Ede, Wekerom, Harskamp en Essen. Rond 15:50 uur is de finish op de Raadhuisstraat in Ede.

Extra activiteiten

Tijdens de Simic Ladies Tour kun je niet alleen topwielrensters bewonderen, maar worden er ook extra activiteiten georganiseerd:

  • Neem een kijkje bij de touringcars van de grote wielerploegen bij het Raadhuis (Bergstraat 4).
  • In de Grotestraat/Torenstraat is een pumptrack waar kinderen op kunnen fietsen. Er is begeleiding bij de pumptrack en er staan speciale fietsen klaar. Ook staat er een smoothiefiets.

Wees getuige

Wil jij getuige zijn van deze etappe? Houd de website van de Simac Ladies Tour in de gaten voor de meest actuele informatie omtrent tickets.

Alle data

  • vr 11 okt.

Openingstijden

  • vr 11 oktober

Adres en contact


6711 AW Ede

vr 11 oktober

In de buurt

We hebben de volgende locaties gevonden in de buurt van Simac Ladies Tour: Etappe:

Gerelateerde artikelen