Wine & Dine
21 September, 16:00 – 20:00
Enkweg 11, Posterenk
Ayo! Makan Dulu, oftewel: Kom, laten we eerst gaan eten! Proef, geniet, beleef en ervaar de diversiteit van het smakenpalet van De Gordel van Smaragd. In verband met de groepsgrootte is reserveren een must.
Proef, geniet, beleef en ervaar de diversiteit van het smakenpalet van De Gordel van Smaragd. Met 8 gangen wordt je meegenomen om de keuken van Indonesië te leren kennen. Chefkok Stephen serveert de meest uiteenlopende culinaire gerechten en sommelier Mark Wagener completeert alle gerechten met de meest fantastische bijbehorende wijnen. Voor alle duidelijkheid, je hoeft niet te koken. Slechts te genieten!
- Kategorie:
- Kulinarisch
- Veranstaltung
Alle Termine
- Sa 21 Sep.
- 16:00 – 20:00
Öffnungszeiten
- Sa 21 September
- 16:00 – 20:00
Adresse und Kontakt
Enkweg 11
Enkweg 11
7384 CR Posterenk
Sa 21 September
16:00 – 20:00