Wine & Dine
21 September, 16:00 – 20:00
Enkweg 11, Posterenk
Ayo! Makan Dulu, oftewel: Kom, laten we eerst gaan eten! Proef, geniet, beleef en ervaar de diversiteit van het smakenpalet van De Gordel van Smaragd. In verband met de groepsgrootte is reserveren een must.
Proef, geniet, beleef en ervaar de diversiteit van het smakenpalet van De Gordel van Smaragd. Met 8 gangen wordt je meegenomen om de keuken van Indonesiƫ te leren kennen. Chefkok Stephen serveert de meest uiteenlopende culinaire gerechten en sommelier Mark Wagener completeert alle gerechten met de meest fantastische bijbehorende wijnen. Voor alle duidelijkheid, je hoeft niet te koken. Slechts te genieten!
All dates
- Sat 21 Sep.
- 16:00 – 20:00
Opening hours
- Sat 21 September
- 16:00 – 20:00
Address and contact
Enkweg 11
Enkweg 11
7384 CR Posterenk
Sat 21 September
16:00 – 20:00