Rondje Kootwijkerbroek

Ontdek het uitgestrekte landschap van Kootwijkerbroek met de wandelroute van 8,8 km en spot onderweg de Puurveense molen!

Ontdek het uitgestrekte landschap van Kootwijkerbroek met de wandelroute van 8,8 km en spot onderweg de Puurveense molen!

Rondje Kootwijkerbroek brengt je langs de randen van Kootwijkerbroek. Geniet van het uitgestrekte landschap en ervaar de rust in deze prachtige omgeving.

In de verte spot je de Puurveense Molen. Dit was eeuwenlang het beeldbepalende gebouw van Kootwijkerbroek. Nadat deze molen in 1964 is afgebrand en het gemis van een molen het dorp bezighield, heeft de Stichting ‘De Puurveense Molen’ zich ingezet om de molen te herbouwen. Dat is gelukt en in 2016 is de ‘nieuwe’ Puurveense Molen geopend. Hier koop je nu verschillende bakproducten en kun je een praatje met de Molenaar maken.

Wandelnetwerk Veluwe 

Deze route maakt onderdeel uit van het Wandelnetwerk Veluwe. Met dit wandelnetwerk stippel je gemakkelijk een eigen route uit met behulp van de keuzepunten, ook is het mogelijk om reguliere routes te volgen die ook in het netwerk bewegwijzerd zijn. Meer informatie over de ontwikkeling van het Wandelnetwerk Veluwe? Kijk op routebureauveluwe.nl

In de buurt

We hebben de volgende routes gevonden in de buurt: