Mensen op e-chopper in bosrijk gebied
© Marjon Pul

Groepsactiviteit­en op de Veluwe

Familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Op de Veluwe vind je leukste groepsactiviteiten. Huur e-bikes of steps en trek erop uit in de natuur. Een heel andere kijk op de Veluwe krijg je in de klimbossen. Echte waaghalzen nemen het Discover-parcours in Klimbos Garderen: hier fiets je door de bomen op 25 meter hoogte! Liever de diepte in? Neem dan met z’n allen een duik in een van de vele meren en recreatieplassen. Op de Veluwe vind je volop plekken waar je met een (grote) groep kunt overnachten, dus maak er gerust een compleet weekend van. Van kampeerboerderijen en vakantieparken tot een oud klooster en een voormalige graanmalerij.

Mensen in auto met Landgoed Staverden op de achtergrond
Landgoed Staverden © Jurjen Drenth

Leuke groepsuitjes op de Veluwe

Organiseer je een groepsuitje op de Veluwe, bijvoorbeeld voor een familiedag, vriendenweekend of als teambuildingactiviteit? We helpen je op weg met 10 toffe tips!

Bekijk onze tips

Drie fietsers komen aan bij fietsverhuur Veluwe Actief in Arnhem
© Veluwe Actief, Arnhem

3 x samen actief

Veluwe Actief

Veluwe Actief is geschikt om met vrienden, families, collega’s, kennissen & klasgenoten een gezellige groepsactiviteit te beleven in de natuur. Van een uurtje tot een hele dag, voor ieder budget, sportief of recreatief, denkers en doeners, jong en oud. Denk hierbij aan groepsactiviteiten als Down Hill Steppen, GPS wandelen rond de Posbank, een VeluweScootertocht of teambuildingactiviteiten met het hele bedrijf. Er zijn ook diverse items te huren om een leuke tocht mee te kunnen maken: Veluwescooters, (elektrische)fietsen, steps, tandems, (elektrische)mountainbikes en bolderkarren.

Veluwe Specialist

Stap op de stoere E-choppers of E-loopfietsen van de Veluwe Specialist en toer heerlijk comfortabel over de Veluwse heidevlaktes. Liever wat sportiever? Kies dan voor de mountainbike of E-mountainbike en scheur dwars door de bossen. Door de elektrische ondersteuning van de E-mountainbike kan iedereen gemakkelijk meekomen. Perfect dus voor een leuk familie-uitje! De Veluwe Specialist heeft vestigingen in Garderen, Harderwijk, Hoenderloo, Otterlo en Voorthuizen. Er is dus altijd een optie in de buurt.

Gebouw van het Bezoekerscentrum Nunspeet
© Outdoorcentrum Nunspeet

Outdoor Nunspeet

Geniet tijdens een e-bike tocht bij Outdoor Nunspeet van geurende bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Misschien spot je onderweg wel een ree, edelhert of wild zwijn. Kinderen ontdekken tijdens de kabouterroute of in de kabouterhut de geheime wereld van de boskabouters.

Blijven slapen? Dit zijn fijne groepsaccomodaties