Winter wildsporen-bosexcursie met wildgids

21 december, 14:30

VVV Nunspeet, Nunspeet

Wildgids Gerrie neemt je mee naar de prachtige bossen die de Veluwe rijk is en zal je alles vertellen over het gebied en de dieren die er leven. Ga mee op zoek naar sporen en ontdek het grotendeels verborgen leven.

Wildgids Gerrie neemt je mee naar de prachtige bossen die de Veluwe rijk is en zal je alles vertellen over het gebied en de dieren die er leven. Ga mee op zoek naar sporen en ontdek het grotendeels verborgen leven… Door haar jarenlange ervaring is Gerrie zeer bedreven in het oppikken van wildsporen. Er is dus een kans dat je tijdens de wandeling wat gaat zien. De wandeling duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Verzamelen en vertrek is bij de parkeerplaats tegenover ingang Mennorode. 

Deelname kost € 9,50, reserveren is verplicht. Dit bedrag dient direct te worden betaald aan de balie. 

De wandeling gaat door bij minimaal 8 personen. 

Datum

  • 21 december 14:30 uur

Startpunt: Parkeerplaats tegenover ingang Mennorode

Reserveren verplicht bij VVV Nunspeet.

Voorwaarden annulering: Bij annulering 14 dagen van te voren rekenen wij geen kosten. Bij annulering tussen 14 en 7 dagen voor aanvang van de tocht rekenen wij 50% van de kosten. Bij annulering binnen 7 dagen voor aanvang van de tocht rekenen wij 100% van de kosten. Wij houden ons het recht voor de tocht bij slecht weer af te lasten, dat wil zeggen bij storm, harde regen, harde wind, extreem hoge temperaturen en kou of gladheid. In dit geval zijn geen kosten verschuldigd. Eventueel vooruit betaalde kosten ontvang je zo spoedig mogelijk van ons retour (binnen 10 werkdagen).

Alle data

  • za 21 dec.
    • 14:30

Openingstijden

  • za 21 december
    • 14:30

Adres en contact

VVV Nunspeet

Stationslaan 31b
8071 CJ Nunspeet

za 21 december

14:30

In de buurt

We hebben de volgende locaties gevonden in de buurt van Winter wildsporen-bosexcursie met wildgids:

Gerelateerde artikelen