Ontdek de vernieuwde Veluwe.nl!

We laten je graag kennismaken met de nieuwe functies van Veluwe.nl, speciaal ontworpen om jouw bezoek aan de prachtige Veluwe nog leuker te maken. Of je nu op de Veluwe woont of een bezoeker bent, deze verbeterde website biedt je alles wat je nodig hebt om optimaal te genieten van dit prachtige natuurgebied.

 

Wat is er nieuw?

1. In de Buurt

Ben je op de Veluwe en wil je weten wat er bij jou in de buurt te doen is? Met de functie ‘In de Buurt’ kun je eenvoudig ontdekken welke activiteiten, bezienswaardigheden en evenementen zich in jouw omgeving bevinden. Deze functie maakt het gemakkelijk om spontaan iets leuks te doen.

Bij binnenkomst op de website vragen we je om je locatie te delen, zodat we je de meest relevante content kunnen tonen. Je kunt zelf de straal aanpassen, zodat je activiteiten kunt vinden die passen bij jouw reisbereidheid.

Een groep mensen genieten op het strand aan het water op de Veluwe
Strand Nulde, Putten © Hetty van Oijen

2. Favorieten ❤️

Met de functie ‘Favorieten‘ kun je eenvoudig routes, locaties en evenementen opslaan en delen. Deze functie maakt het mogelijk om je favoriete plekken en plannen te bewaren en te delen met vrienden en familie. Zo kun je altijd terugkeren naar jouw persoonlijke hoogtepunten van de Veluwe en je ervaringen delen met anderen.

3. Vernieuwde kaarten

Oriënteer je makkelijk en snel met de nieuwe kaarten die je helpen om precies te zien waar je naartoe wilt en overal op de website te vinden zijn. De interactieve kaart met al het aanbod van de Veluwe is een handige tool om je bezoek te plannen en nieuwe plekken te ontdekken.

4. Gebruiksvriendelijke filters

Met de verbeterde filteropties vind je sneller wat je zoekt. Of je nu op zoek bent naar specifieke activiteiten, evenementen of locaties, onze gebruiksvriendelijke filters helpen je om snel de beste opties te vinden. Zo kun je je bezoek aan de Veluwe precies zo plannen als jij wilt.

5. Coming soon: advies op maat

Plan je bezoek aan de Veluwe met de op maat gemaakte ‘quiz’ die ervoor zorgt dat je bezoek aan de Veluwe precies is afgestemd op jouw wensen. Door enkele korte vragen te beantwoorden kunnen wij je persoonlijke aanbevelingen doen. Onze tips bevatten altijd relevante routes, locaties en evenementen die perfect passen bij jouw voorkeuren.

6. Coming soon: het complete aanbod van de Veluwe in kaart

In de toekomst vind je hier het complete aanbod van de Veluwe in kaart gebracht. Hierdoor krijg je altijd verrassende alternatieven en kun je eenvoudig ontdekken wat de Veluwe allemaal te bieden heeft. Met onze gebruiksvriendelijke navigatie kun je gemakkelijk door deze alternatieven bladeren en vind je altijd iets (nieuws) wat bij jouw interesses past. Navigeer makkelijk en snel naar vergelijkbare items (locaties, evenementen, routes) door te klikken op categorieën zoals in onderstaande afbeelding.

Ja, ik neem een kijkje!

Ook interessant