Hotel Haarhuis

Stationsplein 1, Arnhem

Arnhems mooiste hotel, Hotel Haarhuis, is sinds 1918 gevestigd in het stadshart van Arnhem. Gelegen tegenover het Centraal Station is het hotel de perfecte en meest bijzondere locatie om samen te komen.

Op zoek naar een unieke locatie voor jouw meeting of event? Met de rijke heritage wordt de hedendaagse hotelbeleving en ervaring voor de gasten en lokale bezoekers verrijkt. Alles wat zij doen, doen zij met hun historie in gedachten: ‘We enrich today with yesterday’s heritage’.

Let’s meet!

De 12 meeting-rooms bieden uitzicht op Arnhem centrum en zijn geschikt voor groepen van 2 tot 440 personen. Het maakt niet uit of je wilt vergaderen met een klein gezelschap, een inspirerende meerdaagse bijeenkomst, een spectaculair bedrijfsfeest, bruiloft of borrel wilt organiseren, Hotel Haarhuis heeft de perfecte ruimte! Alle ruimtes zijn voorzien van airco, ventilatie, daglicht en gratis Wifi.

Naast de meeting-rooms is een bezoek aan The Storage ook een must. Deze ondergrondse wijnkelder en whisky bar is een ware beleving voor wijn- en whiskyliefhebbers en is af te huren voor feesten en partijen. Nog even na borrelen of de werkdag afsluiten met een driegangen diner? Hotel Haarhuis heeft diverse gastronomische belevingen, zoals rooftop bar BLOU en restaurant Perron 5. Geniet op de hoogste etage van heerlijke cocktails en een fenomenaal uitzicht op onze rooftop bar BLOU. Of kies voor restaurant Perron 5 en proef de moderne gerechten, op een unieke wijze geserveerd, van de chef.

Let’s stay!

In de buurt van Arnhem een afspraak of na een meeting willen overnachten? Ook dit kan bij Hotel Haarhuis. Alle kamers van Hotel Haarhuis hebben unieke en eigenzinnige designs die geïnspireerd zijn op de jaren 20 tot en met het heden. Naast de rijke historie, het verrassende design en het huiselijke gevoel die terug te vinden is in de kamers, zijn de kamers ook voorzien van koffiefaciliteiten, kluisje, telefoon, Smart TV, bad of douche en gratis Wifi. Wil je wat extra luxe tijdens jouw verblijf? Kies dan voor één van onze Design Suites met vrijstaand ligbad, de Superior Deluxe kamer met sauna en bubbelbad of de splitlevel loft met apart woon- en slaapgedeelte.

Kenmerken

Doelgroep

  • gezinnen Ja
  • groepen Ja
  • met partner Ja
  • zakelijk Ja
  • met vriend(in) Ja

Adres en contact

Stationsplein 1
6811 KG Arnhem

Website

In de buurt

We hebben de volgende locaties gevonden in de buurt van Hotel Haarhuis: