Hoge Veluwe: Open NK Culinair Wild BBQ

19 oktober, 10:00 – 17:00

Evenemententerrein Het Nationale Park De Hoge Veluwe, Otterlo

Tijdens het derde Open NK Culinair Wild BBQ op zaterdag 19 oktober 2024 strijden de beste BBQ-teams uit binnen-en buitenland tegen elkaar in Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Met lokaal wild bereiden de teams gerechten op hoog niveau, met gebruik van niet meer dan een barbecue. Een jury van meesterkoks en sterrenchefs beoordeelt de vier verschillende gerechten. Het evenement duurt de gehele dag waarbij de teams de verschillende opdrachten moeten inleveren.

De jury, met topkoks die zich hebben verenigd in ‘The Dutch Cuisine’, bevindt zich op het Evenemententerrein. Hier kunt u zien hoe zij de gerechten beoordelen. Er wordt gelet op presentatie, smaak en techniek.

Al het vlees wordt geleverd door slagerij Wilbrink uit Otterlo; zij verzorgen demonstraties wild uitbenen. Gedurende de gehele dag zullen er verschillende workshops en demonstraties worden georganiseerd waarbij voor de bezoeker genoeg te proeven valt. Het programma wordt aangevuld met muziek en activiteiten voor wildliefhebbers van alle leeftijden. 

De prijsuitreiking wordt gehouden omstreeks 16.30 tot 17.00 uur in de tent op het evenemententerrein. 

Honger gekregen van al dat lekkers? Kom dan genieten bij onze foodtruck die tijdens het Open NK Culinair Wild BBQ natuurlijk ook de BBQ aan heeft staan. Voor de kleintjes zetten we een houtvuurtje aan waar men zelf popcorn mag poffen. 

Alle data

  • za 19 okt.
    • 10:00 – 17:00

Openingstijden

  • za 19 oktober
    • 10:00 – 17:00

Adres en contact

Evenemententerrein Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Houtkampweg 9b
6731 AV Otterlo

za 19 oktober

10:00 – 17:00

Gerelateerde artikelen