Glow Night

1 november, 18:00 – 21:00

Winkelcentrum Putten, Putten

Glow Night is een leuke avond om sfeervol cadeautjes te shoppen, mee te doen in de verlichte optocht of de gave modelballonnen te bezichtigen!

GLOW NIGHT in Winkelcentrum Putten!

Tijdens het Winterfeest in 2016 had Putten een wereldprimeur met de modelballonnen Glow Show van Ben Bäss en Sytse Rakhorst. Vanwege het succes van de show brengen we dit terug onder de noemer GLOW NIGHT! Met een prachtige show op het Kerkplein is het sfeervol cadeautjes shoppen, maar je kunt ook meedoen in de verlichte optocht! 

Vanaf 18.00uur start het evenement. Op het Kerkplein zijn diverse modelballonnen aanwezig, die onder begeleiding van muziek en licht van BeijTech een mooie, sfeervolle show weggeven.

Iets verderop tref je de felverlichte feestjurken die het winkelend publiek “bijschijnen” tijdens het shoppen. Daarnaast is er een leuke optocht georganiseerd voor kinderen: versier je fiets, skelter of step met lampjes en doe mee! Ook ouders met versierde wandelwagens zijn natuurlijk van harte welkom 😉 

De eerste optocht start om 19.00uur op het plein bij Van Ganswijk en gaat vanuit daar naar de Verlengde Dorpsstraat, Bakkerstraat, Kerkstraat, Dorpstraat, Klaas Bosstraat, Gervenhof, Achterstraat, Molenstraat, en weer terug naar de Dorpsstraat/Plein Van Ganswijk. De route wordt twee keer gelopen, de tweede optocht start om 20.00uur. 

Iedereen is welkom! Om 21.00uur gaan de lampjes weer uit en is het evenement afgelopen.

Alle data

  • vr 1 nov.
    • 18:00 – 21:00

Openingstijden

  • vr 1 november
    • 18:00 – 21:00

Adres en contact

Winkelcentrum Putten

Kerkstraat 32
3882 BS Putten

vr 1 november

18:00 – 21:00

In de buurt

We hebben de volgende locaties gevonden in de buurt van Glow Night:

Gerelateerde artikelen